Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 18 mars 2013 12:48

I lördags styrde killarna och jag kosan till metropolen Strömsund..   För årets första inoff utställning.
Där var även mamma och Julia och Emma och Ivar, jag hade Molly och Millan med mig som behövde träningen.

Först ut var Emma och Ivar och dom skötte sig super båda två man kunde inte se att det var första gången för dom båda!   Deras resultat BIS -4 Valp 6-9 mån.  


Millan skötte sig sådär inte lika bra som Ivar så vi får träna mera på att vara utan dom andra hundarna och inte tycka stora hundar och massa publik är lite läskigt! Hon fick i alla fall HP.  


Sedan var det mammas tur och hon blev både BIG och sedan BIS -4 Vuxen!Molly skötte sig också bra och blev Bir över en öppenklass tik med ej placerad i gruppen.

 
Men som helhet en mycket lyckad dag.ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 9 mars 2013 14:04

Det jar ju varit sportlov för killarna och även jag har fått lov då inga vikarier har behövts.
Första dagarna var lite mulna men från onsdag eftermiddag har det varit soligt och härligt väder, så vi jar tagit många hundpromenader och skotertuter, mest killarna och moffa.. Men vi har även tagit två
härliga utflykter med skotern med grillning och fika innan det var dax för hemfärd.


Minna och jag var ju till Hilde i Norge för en månad sedan och hon väntar nu valpar om ca 1 mån, Muffin och jag gjorde samma resa förra veckan få nu hoppas jag på att även hon är dräktig och valpar föds om 2 månader.

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 18 februari 2013 10:26

Oj det är lite tunt mellan uppdateringarna...men som dom flesta så Facebookar man ju så man glömmer bloggen lite  


Men sedan sist har killarna haft sitt 7 års kalas på Brunflo badhus mycket uppskattat tror jag  William beställde en chokladtårta och Rasmus en vit marsipantårta med dödskalle..så det var bara att fixa sådana!


     Sedan har Minna och jag varit i norge och träffat en fin kille till henne, och med dom fina parningarna borde hon vara dräktig!  

 


I helgen var det republikens hund tyvärr har jag haft kennelhosta på mina hundar så jag ville inte ta med dom och kanske smitta andra...Nina har ju ställt Olle till BIG-4 i Vännes 2011..så domaren var ju i våren smak, men så kan det bli ibland.Republikens veteran blev Snygg Flora igen   


     


Och republikens hund blev Nemi även hon en självklar vinnare, med Patrics snygga amris på andra plats och Lindas häftiga Kitty på tredje...   


Annars är  allt som vanligt i stugan..jobbar så ofta jag får...ibland mycket och ibland alldeles för lite! Men hundarna är ju nöjda dom dagar jag inte får jobba   


 

Av Margareta Gustafsson - 29 januari 2013 13:17

Mina älskade killar är redan 7 år :] tänk jag tycker det var alldeles nyss dom var bebisar!


Minna har också börjat löpa så i slutet av veckan åker vi i väg och ser om den utvalda passar.

Av Margareta Gustafsson - 7 januari 2013 21:33

Så har 2012 gått och det blivit 2013 vi avslutade förra året med mammas 70 års Klas i dagarna 2 mycket trevligt att kunna träffas så många ur släkten.   

Lugn julafton med killarna, mamma och bror, och många härliga hundpromenader har vi haft under ledigheten.

Nyår firades med moffa mera julklappar nyårstal och raketer vid post/banken plan.

Tyvärr lite tråkiga saker också Molly har fått livmoderinflammation som vi behandlar just nu och vi hoppas hon blir bra och slipper operation. Och den planerade parningen mellan Virus och Yra gick ej genomföra troligtvis var vi för sent ute.   

Av Margareta Gustafsson - 20 december 2012 18:24


 God Jul önskar vi alla  
Förra helgen var Molly och jag ner på stora Stockholm, hela 18 juniortikar och 122 allt som allt. Vi åkte tåg ner och Molly skötte sig som en prinsessa, Molly fick Vg ett rättvist resultat, hon är inte värd mera i dagsläget, men bäst ändå  Kollade på alla fina pommar som ställdes i Stockholm också det var över 50 st.. Vinnarna var 2 riktiga klasshundar! 

Yra har börjat löpa så vid nyår skall hon få träffa heders killen Virus :) så får vi hoppas på några fina valpar i Feb.


 


 Nu har vi jullov i 2 veckor och under den tiden skall vi fira en 70 åring, fira jul och åka hem till moffa + förhoppningsvis blir vädret bra så vi kan leka ute mycket.

Av Margareta Gustafsson - 25 november 2012 22:40

I helgen har vi varit och äntligen firat killarnas kusin Alexander, :) Sedan har Molly blivit "stora tjejen" första löpet är här och hon "flörtar" för fullt med Olle.. Han har inte sett hennes charm än ;D I fredags var Minna sonen Ivar på besök..alltid kul! Och fredagar betyder bad för killarna :) William har väll en "skön" dykstil... Gjorde detta många gånger <3


 


 

 

Av Margareta Gustafsson - 8 november 2012 08:32

Här är bilder på Ivar...oj vad dom växer dom små barnen   


     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se