Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 19 mars 2014 08:45

Dålig på att uppdatera bloggen..sorry    till mitt försvar så har jag 2 ggr skrivit långa inlägg som raderats när jag skulle bifoga bilder så få ledsnar man!

Den planerade parningen av Yra i början av februari gick ej vägen då hon tyvärr inte går att para pga missbildning i slidan, men lika glad är hon gör fet men gladast är nog fodervärden Ida.   
Just nu har jag Cleo på parning så jag hoppas hon blir dräktig så vi får smått i sommar.
Mer info om Ceos hane och eventuell dräktighet kommer på bloggen när dräktigheten konstaterats.  

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 10 januari 2014 12:53

Jag är ingen vinter människa men lite snö vill jag ha under vintern, så jag har som dom flesta andra runt mig klagat på bristen på den och den fö*****e isen! Nu värkar vi blivit bönhörda...i natt har det snöat :) hoppas nu denna snö får ligga kvar så vi kan åka lite skidor framöver.
Före jul flyttade Sune på prov till Linnea och det verkar funka super så han kommer bli foder vovve där, härligt för honom att gå mera tid och aktivering som ensam hund. :D
Valparna blev 8 veckor i går och är helt underbara, Morran blir ju kvar här hemma men Max och Bosse söker nya hem, båda var preliminärt bokade men tyvärr så blev det inte som vi hoppats.

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 17 december 2013 21:05

Valparna blir 5 veckor på torsdag och eventuellt är den svarta hanen till salu, han har superkort nos med ett sött björnansikte, kort rygg och ser i dag mycket lovande ut   


Måste försöka få till några kort på dom....men svarta valpar är såå otacksamma att fota blir mest en svart "blubb" så det är mycket roligare att fota den lilla röda   


Snön har kommit och farit varje vecka nu! Så fort man jublat över att det snöat så börjar den tina bort!! Jag vill inte ha en snöfri jul, skitigt inne och mörkt ute NEJ TACK!!!


           

Av Margareta Gustafsson - 25 november 2013 18:07

Är dålig på att uppdatera bloggen men tycker det inte hänt så mycket senaste tiden!   


Det kom lite snö i oktober men den är borta nu är bara lite frost i gräset är kvar.

  Det största som hänt närmsta tiden är att den 14/11 föddes Muffins och Turbos valpar, två hanar och en tik till mig     En liten orange  hane och dom andra två är svarta.  

1 dygn gammla, lillskiten 68g och dom andra 100g


 

Nu har dom blivit 11 dagar gammla och dom svarta väger 315g och den lillaskiten 204g

Av Margareta Gustafsson - 21 oktober 2013 16:46

Lite nyheter har vi allt    Muffin var ner till snyggingen Turbo i september och denna gång kom jag ner med en tik i tid   i mitten på november hoppas vi att allt går bra och Muffin får sina valpar utan problem!   

 

Snyggingen Turbo   


Förra helgen var jag ner till sundsvall på dubbel utställning, SSUk på lördag och SKK på söndag, på lördag ställde jag Sune och Olle, Sune behöver utvecklas mera så han var med för träningen...fick fin kritik men inget HP! helt rätt dömt.

Olle tyckte domaren mycket om talade om det flera gånger både under och efter bedömmningen    han slutade på en hedrande 4BH placering, utan hans ljusa nos hade han kanske stått högre....?? men jag är jätte nöjd ändå, hans pigment vet jag ju om och att han är en bra hund speglar ju att han gång på gång placerar sig FAST han har dåligt pigment!   


På söndagen ställde jag bara Millan och hon är NAKEN..men ville ha en bedömning av en rasspecialist ändå..hon placerade sig 3 i Ukk med excellent och det får man vara nöjd med!   ..då mera päls ligger i damsugaren än på henne!  
Var ner på Pom-helgen också första helgen i oktober en mycket väl arrangerad helg som pomklubben annordnat!   Träffade många trevliga pom människor och vi fick lära oss mycket mera om BSD och extriör..en bara super helg!! tack styrelsen i klubben för att ni lägger ner tid och fixar sådana utbildningar till oss.   
Så lite tråkigare saker...Standly har tyvärr fått BSD och är på väg till hårlöshet   kommer kastreras snart och har som tur inga avkommor, som tur är så har han inga andra fel utan är samma glada kille fast med lite "fulare" utsende...   han har ju bott ett tag hos Elin i Härnösand på foder och ägs från nu helt av henne och hon tar så bra hand om honom. 


  


Av Margareta Gustafsson - 9 september 2013 23:18

Mamma och jag steg upp i ottan på lördag morgon...klockan ringde 03.00...är man klok eller   

SMHI hade lovat fint väder, men morgonen i Sandviken var allt annat än varm...när vi anlände vad det ca +8 bara ute och tjock dimma, men under förmiddagen klarnade det upp och vädret blev lagom varmt.


Tyvärr låg mammas och min ring i olika ändar av utställnings platsen, så vi kunde inte se varandras hundar i ringen, men vi hade lika snygga hundar tydligen med oss för både hon och jag blev BIM med cert och Cacib, så nu har våra ungtikar 3 cert var, och vi bara längtar tills dom blir 2 år så vi kan försöka få sista certet för Championatet, det blir  spännande nästa vår   


BIR blev underbara GIBBS och Rose-Marie    Älskar den hunden!


    

Mamma och Jullan   


 

Jag och Urfällda sötnosen Millan   


 


Sune var också med till Högbo han blev 2BH valp med HP efter lilla läckra Merlin åt Rose-Marie   


     


Tog några kort på lilla söta Nova också...lurvtussen börjar komma i riktig härlig fulålder 4 mån som hon är    

Av Margareta Gustafsson - 5 augusti 2013 13:01

Helgen började redan på fredag då Västgötaspetsarna hade special, jag jobbade tyvärr så jag missade över halva bedömningen.... Birger blev 4 Bh med res. Cert och Julia blev 3 BT med Cert! :)

På lördag var Molly först ut och hon blev 3 BT efter två champion tikar men en var inte such då Molly gick "bara" res. Cert ;)
Sedan var det Sune och han blev BIM valp, Ailo och Ivar konkurrerade i juniorklassen båda fick excellent Ailo vann och fick ck. I öppenklass fick Nitro tyvärr bata VG men nästa gång.... Olle vann också Ch klassen över Morris och slutade som 3 BH.
Millan vann unghunds klassen med Ck och slutade som 2 BT med även hon res. Cert. Så helgen har varit bra men lite surt känns det att Molly inte fick certet ;D

Av Margareta Gustafsson - 29 juli 2013 19:14

V 29 skulle det bli skitväder här hemma så jag hakade på husvagnen och drog till Orsa Camping, helt rätt beslut visade det dig då vi hade en underbar varm vecka där med och bad alla dagar utom en!


Här en bildkavalkad på vädret och vad vi gjort på våran 2 veckor långa semester, avslutade den med att Eva och jag for till Fäviken och kollade på en grymt bra Tomas Ledin..vistelsen där var värd allt.   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se