Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 2 februari 2015 21:53

I helgen som var utökades flocken med fyra nya individer, först ut var Minna och Sune barnen som föddes fredag kväll, två tikvalpar och en hanvalp, alla blir nog orange. En tik stannar hemma och resten blir så småningom till salu.

Sedan på lördag kväll så åkte jag ner till Stockholm för att hämta hem nästa nykomling, det är "Jojo" Jackdows from Genstat som kommer från Vitryssland en efterlängtad present till mig själv ? hon är av rasen Griffon Bruxelloise. En trevlig öppen glädjespridare som redan har Humlan som bästis. ?

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 12 januari 2015 20:27

Nu har nedräkningen börjat för 2015 första valpkull, det är Minna och Sune som är föräldrar till den, för Minna är detta sista kullen och för Sune första så jag är mycket nyfiken vad det blir. ? Beräknad födsel är vid månadsskiftet.

Sune har fler dambesök i antågande.. ? tror han kommer gilla denna tös... ?

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 14 september 2014 19:35

Är länge sedan bloggen uppdaterades men har flera gånger provat uppdatera den från moilen där alla kort ligger, men varje gång har appen stängt ner sig efter att jag skrivit långt inlägg och börjat lägga in bilderna...  Och då har jag lessnat och skjutit det på framtiden, nu skickade jag över några bilder till datorn och gör det därifrån i stället!


Alla årets valpar har flyttat Princen till Solna.

 


Och Milo till Norge.

 


Humlan efter Gibbs och Minna stannar hemma hos oss.

 

Och dom andra tjejerna flyttade till Sundsvall.

   


Vi misste ju tyvärr en av Millans valpar vid 9 veckors ålder   Hon var in under friggeboden och åt grus så hon blev förstoppad, tyvärr klarade inte hennes lilla kropp av den påfrestningen.


Sedan har mamma och jag gjort turen till Helsingfors och WDS-14 mamma ställde Tora men jag kollade bara på Pommmarna. Vi åkte lite innan så vi tog en lite mini semester, men underbart väder och trevligt hotell så tycker jag det blev en super härlig semester resa.  

           

Tyvärr så fixade inte min mobil att fota bra kort inne i hallen, men andra hunden är snyggingen Cliff som blev winnaren!   


Av Margareta Gustafsson - 15 juli 2014 09:45

Princen är 8 veckor och flyttar till Stockholm på måndag.

Millan och Minnas småskitar växer och blir finare för varje dag, kommer bli svårt att välja dom 2 tikar som skall bli kvar här hemma.

Enda killen i gänget....

Av Margareta Gustafsson - 26 juni 2014 19:49

Nu har alla valpar fötts Millans valpar är nu en vecka gammla, var små när dom föddes, Millan är så duktig mamma födde själv och tar hand om dom superbra.
Det blev två tjejer så nu har vi fyra tikvalpar och två hanvalpar allt som allt.

Av Margareta Gustafsson - 17 juni 2014 20:49

Nu har Minnas och Gibbs valpar anlänt, en mörksobel hane och två orange tikar.

 
Cleos lill prince har blivit 4 veckor och utvecklas fint, han blir nog ganska ljus.
     
Nu återstår bara Millan och Olles valpar som förhoppningsvis anländer alldeles strax.  

Av Margareta Gustafsson - 21 maj 2014 12:11

Äntligen har sommar värmen kommit och gräs och blad växer så det knakar och vi två och fyrbenta njuter i värmen.
Vårens första valp har också anlänt en ljus pojke, tyvärr så var hans B /T syster dödfödd :( sådant sker ibland...

I går gjordes ultraljud på både Minna och Millan och båda är dräktiga :) Minna även hon med Gibbs och Millan med Olle, valparna föds om ca 4 veckor.

Av Margareta Gustafsson - 17 april 2014 15:19

   I går ultraljudade jag Cleo och vi såg 2 valpar så om ca 4 veckor får vi se vad det blir... Pappa är snygga Gibbs från Grandenspitz kennel.
       
Millan och Minna löper också och träffar var sin snygg kavajer...Vi hoppas båda blir dräktiga eventuella valpar föds ca v 24.
   
Millan blev ju 2 år i lördags så på söndagen ställde jag henne i Sundsvall i hopp om att få certet, men då hon inte är i topp päls då gick det inte vägen...så nu väntar jag till hon är snygg efter valparna.
Söndagens resultat blev... Sune Vann junior klassen med excellent men fick inget ck, helt rätt dömt!
Olle blev 2 BH   efter "oslagbara" callevys Empire och Millan blev 2:a i ökl utan ck även hon...2 tikar fick ck av 9 deltagande, så inga "gratis" vinster där   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se