Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 15 oktober 2012 18:07

I helgen gjorde Molly sin debut i utställnings ringen hem skötte sig bättre än jag förväntat. Hon placerade sig 3 av tikvalparna ett resultat jag är nöjd med.
Sedan flyttade våran gokille Standly till Elin med sambo i Härnösand på foder. Hoppas dom kommer tycka om honom lika mycket som vi gör...:)
Molly saknar sin sovkompis men vänjer sig säkert snar med att sova själv ;)


ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 7 oktober 2012 21:43

Denna helg har det varit skitväder. Tur fredagen bjöd på skapligt väder så friggeboden "vinterförbereddes " fönster putsades..

Denna fina bild av Mick - Minna sonen Pussel fick jag på mailen.

ANNONS
Av Margareta Gustafsson - 24 september 2012 14:58

Hemkomen från en mycket trevlig och lärorik helg i trimning och pompälsens tecken ;)
Detta är Elisabets Chanse färdig gjord! Snygg eller hur!

Av Margareta Gustafsson - 21 september 2012 11:51

Här är en bild på Bosse en av årets fina valpar dom nu har flyttat till nya super hem. Nu är det bara Ellen kvar hemma, även hon en liten pudding ;] Annars är det lugnt hemma nu, är ju arbetslös och är tacksam för alla strödagar jag får hoppa in och jobba. Wille har varit lite krasslig under veckan så han var hemma i onsdags men fick gå till skolan i går... Tyvärr var det nog lite för tidigt för i dag är han hemma igen!

Av Margareta Gustafsson - 3 september 2012 22:21

Så har vi klarat av Högbo x 3..och det lär bli en utställning man minns länge....för vädrets makter var inte med arrangörerna..fredagen spöregnade det hela dagen så redan då blev ringarna geggiga och gångarna mellan ringarna skall vi inte prata om!..så om man tänker på att ca 3000 hundar och människor skall trampa i detta 2 dagar till så kan dom flesta gissa hur Högbos gräsmattor ser ut nu!!

   


Överst är det bild på ring 24, våran ring efter vi var färdiga på fredagen..vi gick sist i ringen! och bilden ovan här är gången till ringen..härligt heller hur!


 

Utanför finalringen på lördagen, jag säger inget mer.....  

Vi hade som tur att få en ganska skaplig ring på lördagen och på söndagen blev vi som tur flyttad från en ring som hade ovan standard till en torr och super fin ring.  


Nu till mina resultat! jag är mycket nöjd med helgen..Fredag: Standly fick VG då domaren försökte flera gånger att mäta han till ett mindre mått men det gick ej hur hon än ville..   Olle blev 4:e Bästa hane och BIR blev så klart snygga Gibbs och BIM till lika fina Korea.

Lördag: Standly exellent 1 ökk, Olle excellent 3 Chkl Ck . Samma BIR och BIM som fredag!  han certet gick till Rueben, så nu kan Millans pappa titulera sin SE US CH  


Söndag: Standly exellent 2ökk CK opl BH, Olle 3:e Bästa hane, Gibbs BIR igen BIM och Championat till Milli så RMS tog storslam.  


   

Här är bilderna på Millan som jag lovat   en äkta "snygg" 5 månader valp..tussig och fin   Men tror hon kommer bli minst lika snygg som syrran när hon blir stor!  


Bara 3 valpar kvar här hemma och det märks... lite lugnare blir det, men snart är det bara min Ellen kvar, tiden går så fort...men Mörka hanen letar fortfarande efter ett bra hem..det blev rödare hanen som flyttade till Uppsala och kallas nu för Bosse  

   

Mörka killen...han går under namnet pipfisen än!  

Av Margareta Gustafsson - 28 augusti 2012 18:09

Så har valparna blivit 8 veckor...eller rättare sagt Minnas gullungar har blivit 8 veckor i dag   på torsdag veterinär besiktigas all valparna och sedan börjar dom flytta några stycken, jag har aldrig tidigare levererat 8 veckors valpar utan brukar vänta tills dom är 10 veckor gammla, men ibland måste man se vad som är smidigast för båda valp, ny ägare och mig   

     

Detta är min Ellen som kommer bo kvar hos mig   


     

Minnas mörkare hane som kommer flytta till Åre   


     

"Duracellen" som jag i nuläget inte riktigt vet var hon ska...men det löser sig   


   

Minnas ljusa som ej ville sammarbeta  som kommer bo i Uppsala.


     

Prussis "röda" hane och...      

Prussi mörka hane.

Jag vet ej i dagsläget vilken av dom som blir Uppsala bo men en av dom blir det i alla fall   Den andra är till salu än då ingen bra spekulant ännu har dykt upp.....  


 

Detta var störnings "saken" som satt utanför mitt staket hela tiden...hade inte alls bråttom att gå och höll på driva dom stora hundarna till vansinne! allså blev valparna störda hela tiden!


   

Sedan fastnade fröken trubbnos på bild också  ..skall försöka få ett kort på Millan i fulåldern också..hon är inte den vackraste just nu! presis som det skall vara när man är 5 mån  


I helgen är det Högbo 3 dagars...och vi hoppas på tur!  

Av Margareta Gustafsson - 6 augusti 2012 20:37

I dag började jobbet efter 4 veckors semester, och det känns inte som jag jobbat i dag...fördelen med att öppna och jobba halvtid   så efter lunch så fick vi gå hem och lagom till dess så sprack himlen upp och dagen blev en fin sommardag  

Så i dag for vi en tur till Lillsjön för att fiska..men tyvärr så dök det upp så många badare så vi fick avbryta fisket ganska snabbt, men Rasmus hann få en liten aborre i alla fall, och vi fick fika vårat medhavda fika  


       


Efter det fick gräsmattan sig en klippning och valparna fick gå ut i solen ett tag, Molly tycker det är orättvist att hon inte får leka med dom!!  


             


Nu hoppas jag att veckan fortsätter med detta väder...jag jobbar förmiddag nästan hela veckan så vi hinner njuta ordentligt hemma.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se