Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

Svenstavik 2012

Av Margareta Gustafsson - 5 augusti 2012 13:55

Ja då är svenstaviks utställningen avklarad för i år och det blev lite varierat resultat..Bästa resultat stog mamma för som vanligt   Lina blev 2 bästa tik och tog sitt 3 cert och blev därmed Champion!  

 


Olle blev 3 bästa hane och det är en mycket ok placering med tanke på att han är nästan utan underull...  


Standly fick en kanon kritik och domaren tyckte såå mycket om honom sa hon...men tyvärr med den pälsen kunde han ej få mera än VG..och hon har rätt      

Gambler blev 1 av öppenhanarna och Mick blev 2:a

   

Muffin och fodervärden Ulla ställde också och Ulla skötte det som vanligt mycket bra   Muffin fick Vg för hon är tyvärr för blyg i ringen..men domaren sa att hon hade en super front för rasen och tyckte Ulla skulle träna mera med henne så hon kunde få bättre resultat.  


BIR och BIM

 

Kine blev BIR med super snygga Doffen och Ulla blev BIM med Min!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se