Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Molly - mamma - sommar??

Av Margareta Gustafsson - 30 maj 2012 11:43

Förra veckan var sommaren uppe och vände hos oss och vi njöt av värmen och solen, morsdag firade vi hos kära mor med god mat, trevlig sammvaro och super väder!   på måndagen var det tillbaka till normalt östersunds väder...kallt och blåstigt!  

 


Molly hon växer och frodas är en mycket snäll och trevlig valp..slickas mer än hon bits! och det tycker killarna är bra, dom tycker hon är kul då dom kan leka med dom ute och gärna kramas om man sätter sig på golvet.

     


standly och Molly lekare nästan all hennes vakna tid..nu sover hon ju mycket som valpar sig bör..och då har hon hittat bästa sängen i killarnas saccosäckar  

       Om två veckor kommer Minna och Prussi ultraljudas för att kolla om det finns något i deras magar....


Och Millan hon växer och blir bara finare för varje dag..hoppas hon minst blir lika fin som halvsyrran Muffin   

     


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla Paavola

17 juni 2012 21:00

Mulliga Molly ;) ser ut att ti va en ljuvlig liten livs-njutare

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se