Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

Höst...snart vinter??

Av Margareta Gustafsson - 17 oktober 2011 22:14

Nattkylan har kommit till vårat län, det är minusgrader varje natt har inte bytt däck än men blir troligtvis i snar framtid  jag behöver ju inte bilen för att ta mig på jobbet då fötterna eller cykeln går fortare..tar ca 5min med fötter och 2min med cykel  

I lördags var vi ner till syrran och uppvaktade Alexander som fyllt 7 år för några veckor sedan och i går krattade wille och jag tomten från alla löv som fallit, förhoppningsvis faller inga fler över oss  solen sken och det var ett underbart höstväder, glömde kameran under skogsprommisen tyvärr, vi har en så underbar skog utanför tomten och en härlig stig där solen lyser på eftermiddagarna så här på hösten, får försöka komma i håg den till nästa solpromenad   


I helgen var min snälla storebror hit och hälsade på mamsen och tog då med sig husvagnen hem till pappa för vinterförvaring, så nu behöver jag inte dra den dit i vinterväglag med sommardäck på vagnen   


Om ca 2 veckor är det föreläsning med Moa Persson på best western hotell..har läst många trevliga inlägg om hennes föreläsning på andra platser så jag hoppas den blir lika bra här hos oss  ser mycket fram i mot den kvällen, killarna skall vara med farmor och farfar då så alla tror jag längtar tills dess  


Utställningarna i Sundsvall gav tyvärr inga fler poäng till Olle i POM-toppen så han trillade tyvärr ner under topp 10, bästa placering blev 2:BH på söndagen och det får vi vara nöjda med då domaren var snål på exc av 3 Ch hanar var han den enda som fick Exc! Men vi hoppas nästa år blir bättre   han blir ju bara bättre med åldern..killen är ju inte en av dom hanar som utveckats fort utan den långsamma typen som blommar sent    

Standly kommer ju också att matchas ganska mycket troligtvis nästa år då han bara behöver ett cert efter 7 juni för att bli Champion...så nog kommer jag prova att hitta någon domare som gillar honom...fast han är i största laget   för han är förutom det en välbyggd, snygg kille, med en resning som jag bara älskar  nästa år kommer han troligtvis att användas på någon tik för att se vad han kan ge oss i aveln.    

Inga superbilder blir det med billig kamera innomhus..men bättre än inget  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 9 juni 20:24

Inga tikar parade i vår så inga valpar förrän till hösten hos oss.Då kommer eventuellt vi att para Maja, Märta och Moa. Hanhundar presenteras när dräktighet är konstaterad. Moa och Maja.  ...

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 25 mars 16:28

Och öppnat ett öga. Hon sover mest hela tiden och mamma Dottie tycker att det är mycket lugnare att ha en mot förra kullen som var tre. ;) ...

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 18 mars 20:26

Den 12/3 föddes Dottie valp, en orange tjej, tyvärr så blev det bara en liten valp och hon kommer troligtvis att stanna kvar hos oss. Hoppas hon fått det bästa av pappa Victor och mamma Dottie. :) Pappa Victor, Tiny Jewels Royal Crown Dottie...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 13 feb 18:18

För ca fem veckor sedan var Dottie (Jackdow's A Million Dreams) och jag en snabbis över kölen för en date med snyggingen Victor (Tiny Jewels Royal Crown) Victor och hans fina ägare Kine. ...

Av Margareta Gustafsson - 17 oktober 2019 07:34

Nu är alla valpar tingade och kommer om inget händer flytta under helgen, ska bli skönt att få ägna mina tre valpar lite tid. ? ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se