Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Oj då!

Av Margareta Gustafsson - 17 maj 2011 09:56

Inte skrivit på 2 veckor.....ok det har inte hänt så speciellt mycket   jag jobbar mina timmar, och annars är det som vanligt, valparna växer sakta....lill dockan Mira väger i dag 1030g..hon är 13 veckor gammal, så risken finns att hon blir lite liten.  Har tyvärr fått lite små tikar senaste året! Muffin och Yra väger inte 2 kg än och dom blir snart 1 år....Får hoppas Standly är PL fri när han kollas snart så kanske han kan få upp storleken på valparna sedan   


I helgen kommer vi att ha en trimkurs för pommar här i stan  Längtar och ser fram i mot att träffa dom andra kursdeltagarna och att få se alla Camillas trix för att få hundarna snygga   Om det är någon som glömt anmäla men som vill vara med..hör av er, det finns plats!!


Och på söndag är det utställning på travet för massa raser...dock ej Pommar! så vill man social träna sin hund är det ett super tillfälle   är det skapligt väder tänkte jag gå dit och kolla på lite Golden....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 17 jan 21:56

Den 4 januari fick Millan två fina tjejer, ska bli så spännande att se hur dom utvecklas, en kommer stanna hemma. ...

Av Margareta Gustafsson - 20 december 2018 20:15

I november var Millan ner till Hedesunda och besökte snyggingen Senya, svensk utställnings champion Old Sweetland's Xenial Man Så går allt som jag hoppas på föds det valpar/valp ibörjan av januari. Millan. ...

Av Margareta Gustafsson - 9 maj 2018 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - 1 maj 2018 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - 20 april 2018 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se