Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Inget särskilt!

Av Margareta Gustafsson - 19 oktober 2010 19:45

I helgen var moffa förbi och hälsade på, så nu har han hjälpt mig sätta fast handuks hållaren och dusch stången på väggen, jag är mästare på att göra "halvfärdigt" var ju ett tag sedan jag målade badrummet..och detta blev "kvar"   

Annars gör vi inte så mycket, i slutet av förra veckan blev vi sjuka, så vi var hemma från praktik och jobb för att kurera oss så vi inte skulle ligga när moffa kom, och vi blev bättre killarna har hostan kvar  och jag blir lätt hes, men annars är vi friska nu  

Vi väntar än på Skorpans och Klaras valpar, tiden går ut på fredag, men jag skulle tro att dom får innan det....

Denna fredag har jag varit 1 månad på fritids   oj vad tiden går fort! vi förlänger det 1 månad till så får jag se om jag hittar ett jullovs jobb sedan...kan ju alltid hoppas  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Lördag 3 feb 17:28

Den 15 februari föddes Millan och Emriks valpar, två fina killar en är redan tingad men även den andra kommer troligtvis att bli till salu. Även våran Griffon Jojo är dräktig med snygga Aron, SE NO UCH Fennymor Give Me High Five Lexie har också...

Av Margareta Gustafsson - 23 december 2017 23:44

Äntligen kommer det lite valpar i stugan... Ultraljud gjort på Millan och hon har två, eventuellt tre valpar i magen. ? Pappa till valparna är underbara Emrik, JWW-17 NO V -17 Tiny Fellows You Got The Look, har längtat efter att få göra denna par...

Av Margareta Gustafsson - 5 april 2017 08:29

Hjalle blir bara finare och finare. Har nu bestämt att registrera honom som Petit Brabancon och hoppas det inte ändras, han har bara ett fel i mina ögon och det är att han är kille ;) Hela familjen kommer att ha lite sorg när han flyttar. Men ing...

Av Margareta Gustafsson - 29 mars 2017 21:47


Hjalmar blir bara sötare för varje dag. ? Så synd att han inte är en tjej... Funderar ännu vilket hårlag han får sträv eller släthårig.. Så är någon intresserad av godingen hör gärna av dig. ? ...

Av Margareta Gustafsson - 3 mars 2017 02:37


Natten mot fredag 3mars kom Jojo's valp, för det var bara en där inne, en svart Hjalmar. :) Nu hoppas vi allt forsätter gå bra med valp och mamma. Hjalmar kommer nog att bli till salu då jag inte orkar ha tikar och hanar samtidigt. ;) ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se