Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Inget särskilt!

Av Margareta Gustafsson - 19 oktober 2010 19:45

I helgen var moffa förbi och hälsade på, så nu har han hjälpt mig sätta fast handuks hållaren och dusch stången på väggen, jag är mästare på att göra "halvfärdigt" var ju ett tag sedan jag målade badrummet..och detta blev "kvar"   

Annars gör vi inte så mycket, i slutet av förra veckan blev vi sjuka, så vi var hemma från praktik och jobb för att kurera oss så vi inte skulle ligga när moffa kom, och vi blev bättre killarna har hostan kvar  och jag blir lätt hes, men annars är vi friska nu  

Vi väntar än på Skorpans och Klaras valpar, tiden går ut på fredag, men jag skulle tro att dom får innan det....

Denna fredag har jag varit 1 månad på fritids   oj vad tiden går fort! vi förlänger det 1 månad till så får jag se om jag hittar ett jullovs jobb sedan...kan ju alltid hoppas  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se