Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Födda!

Av Margareta Gustafsson - 12 juli 2010 10:28

I natt anlände Minna och Magges valpar, 1+2 fina oranga valpar av lagom storlek dom vägde mellan 116-149g och mamma Minna är så duktig och glad mamma  


I dag lär vi bara vara hemma för att kolla att allt fortsätter att gå bra med valparna, men i morgon kankse vi får lov att åka till mamma i Brunflo och gratulera till Linas CERT som hon fick i går i Gällivare, BIS på hela utställningen blev hennes syster NORA 

Bild från Noras BIS i stockholm i december...  

Nu behöver Lina bara ett cert till så är hon Champion    och det lär nog komma det också  

Till helgen är det Alfta på agendan men dit är inte Lina anmäld utan det är Toras tur..jag har bara anmält Olle och det är bara 12 pommar...få se om jag tar med honom eller bara åker och kollar på mamma  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Janne

12 juli 2010 14:28

Grattis med valper :) Håper alt går bra med mor og barn :)
-Klem fra Janne & pommene i Verdal-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se