Alla inlägg under januari 2010

Av Margareta Gustafsson - 18 januari 2010 19:45

I dag har vi fått en till praktikant på jobbet, en tjej som gör sitt APU där ända fram till våren, och vilken får hon följa...jo mig som också är praktikant och som varit där 25% från 7 dec ...har varit där 15 halvdagar   ..så man får nog känna sig hedrad då dom tycker jag kan så bra att jag kan handleda den nya tjejen.  


Tur att man har haft hand om många unga praktikanter förut på mitt gammla jobb...så den känns inte onaturligt, men jag får ju hela tiden säga att så här gör jag detta...jag vet ej hur dom andra gör...då jag själv inte fick någon handledning när jag började utan dom sa bara du kan gå och fixa "detta" och visade var grejerna är..och sedan var det bara själv att klura ut hur dom gör på detta ställe.  


Djuren är ju inga nyheter...men alla arbetsplatser har ju olika rutiner hur dom gör saker, skall bli spännande att nästa vecka höra från tjejen vilka saker jag gör olika mot dom andra.

Av Margareta Gustafsson - 17 januari 2010 15:29

Äntligen har vi fått temperaturer under -10 i dag har det varit ca -5, men tyvärr så blåser det i stället, men går man i skogen går det bra, där blåser det inte, i går sken solen men i dag är det mulet.


Annars så händer inte så mycket mötet gick bra, skall öka arbetstiden under slutet av jan så att jag i februari provar med 50%, skall bli annorlunda att jobba troligtvis varje dag, det var över 2 år sedan det hände sist!


Annars går vi mest och väntar på klaras 3 bebbar...men dom kommer troligtvis inte före v4.


I går hade jag en pälsdag, Ärtan klipptes i en kortare kostym..skulle ha tagit före och efter bilder  ...man känner nästan inte igen henne sedan hon klipps och tappar sitt långa hår..skulle ha klippt fler också men orken tröt..efter ha borstat 6 hundar är jag helt slut  

Av Margareta Gustafsson - 14 januari 2010 10:33

-25 ute och allt är tillbaka till det normala!

Måndagen var en härlig dag bara några grader kallt och det kändes så varmt...men på tisdagen få började det bli kallare igen, tisdagen tillbringade jag o killarna hos Annelie och barnen, lite utelek, och sedan trevlig sammvaro inne  

Fick ett par snygga helt oanvända jeans av Annelie   ibland är det tur att man är lite större än sina vänner...eller för att vara ärlig..att dom har karaktär och gå ner medan man själv är samma fetknopp!


I dag hoppas jag på att man får reda på hur det gått för kusin på BB, Emmas tid går igentligen inte ut förrän om ca 2 veckor, men bebben ville annat  


I morgon är det uppföljning på "jobbbet" med AF, så då kommer vi nog att öka arbetstiden...få se hur kroppen tar det, just nu så är jag stel och dan efter ha jobbat, men det kanske går över om man jobbar varje dag??!!

Av Margareta Gustafsson - 11 januari 2010 17:31

-4 ute och det känns som sommarvärme   ..jobb och dagis i dag en helt normal måndag!

I går var det lite kallare men då det "bara" var -15 kändes det som ute väder ändå, så vi klädde på oss och gick till lekparken o pulkbacken fär att killarna skulle få göra av med lite energi, och dom hade jätte kul i ca 1 timme sedan frös mamma!     


Lördagen tillbringades mesta tiden av dagen i bilen för en tur fram och tillbaka till sundsvall ,för att hämta skorpan som fått lift från RMS dit av Vanja på Stavabackens som hämtat valp hos Annelie på Morning Gifts kennel , TACK  


Moster och man var på besök hos mamma på lördagen för att hämta mina avlagda spjälsängar, kusin Emma skall ju snart ha  

Jag lämnade killarna hos mamma när jag åkte så snälla mamma och moster hade underhållit dom hela dagen, och när jag kom dit fick jag god middag + matlåda för söndag  ..tala om lyxtillvaro!

Av Margareta Gustafsson - 8 januari 2010 17:18

Trettondagen var som alla andra dar nu "skitkall" men vi trottsade kylan och rullade ut bilen för att åka på Socialdemokraternas julgrans plundring i år också.

Ralle och Wille springer runt och busar innan dansen börjar, men när ringdansen startar blir dom blyga och vill bara sitta och titta på.

Men efter ha tittat på ett tag så börjar dom dansa själva  

Och efter fikat så hittade dom dagiskompisen Lovisa, och då gick det som en "dans" att delta..det blev alldeles lagom med dans för  "lata" mamma och mormor  

  

Här dansar Ralle och Lovisa med Lovisas lillebror Hampus.

  

Men brorsan är nog bäst ändå  

I dag var det -29 när jag startade bilen för att lämna killarna hos farfar innan jag åkte på jobbet...hoppas det blir lite varmare i morgon då jag åker till Sundsvall och hämtar Skorpan som får skjuts halva vägen av snälla personer  

Av Margareta Gustafsson - 5 januari 2010 13:48

Från ha varit skaplig temeratur i två dagar så är det KALLT igen   Det är -20 igen och hundarna och barnen har massa överskotts energi som är svår att göra sig av med.

I morgon är det som tur julgransplundring på Folkets hus, så då får dom springa av sig energin   

Annars så gör vi inget särskilt i dag, killarna är med granntjejen Elise och leker lite, hon har varit här ett tag och nu är dom hos henne.

Av Margareta Gustafsson - 3 januari 2010 13:52

I går startade Mita, jag och Malin våran resa till RMS vid 05.30 efter skapligt före halva vägen så mötte vi ett snöväder efter Enånger, så då fick man ta det lite lungt, men utan missöden kom vi fram vid 11.30 tiden och fick sätta oss nästan på en gång vid ett en läckert lunch bord    RMS bjöd på lax med supergod sås vilket service!   TACK!!

Men tiden går fort när man har trevligt så snart var det dax att vända hemåt igen, Skorpan såg lite brydd över att hon inte skulle följa..men tror att hon tycker att sällskapet är ganska trevligt  

TACK för en trevlig dag RMS och för super förtäring...vi var mätta och betåtna hela vägen hem...hemma var vi vid 11 tiden.

Så i dag tar man det lungt och vilar trött mörbultad kropp...och håller tummarna för många fina bebbar från Skorpan och Magvay  


Nu kommer snart brorsan hit så skall vi gå och shoppa lite på rea till pappa  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards