Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Vaccinering

Av Margareta Gustafsson - 9 november 2009 22:28

I morgon skall Mita och jag ta våra ungar till vaccinations kliniken och hoppas vi får vaccinera oss alla, vi vill ju inte få svininfluensan! Annars så har årets första fall av vattkoppor komit på våran dagis avdelning, och så klart är det en av killarnas "kompisar" som drabbats...så det lär bli ett gnällande och kliande här säker om 1-2 veckorGråter 

Bättre få det nu än närmare jul!

  

Visst har jag söta killar vid sänggåendeKyss Wille med sin "björnmössa"..hans jätte mjuka vintermössa han hade när han var under 2 år..den behandlas som ett gosedjur nu förtiden. (han tar av den av huvudet när han lagt sig ;P)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mormor

9 november 2009 23:01

Det finns nog inga finare pojkar på denna jord:)
Om det inte blir jättedåligt väder på onsdag kanske vi kommer med sängarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se