Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Antiskäll!

Av Margareta Gustafsson - 22 oktober 2009 12:38

I dag har jag varit och veterinärbesiktigat valparna så Ragge är färdig att flytta nu i helgen, friska fina bebbarGlad

när jag var på djuraffären och handlade hundmat så hyrde jag ett antiskäll halsband! nu j****r skall dom sluta okynnes skälla hela tiden!

Ärtan är den första att få prova det och... har skällt ca 3 gånger men nu så är hon tyst Glad det gick till och med förbi 2 hundar för en liten stund sedan och hon sa inget Flört...tänk om detta funkar hela tiden på dom, då blir jag en storkund! jag satsar gärna dom tusenlappar som det behövs för så alla "skällisar" får ett eget, jag lovar att både mina grannar och jag blir superglada om detta kommer funkaSkrattande


Fick kort på mailen i dagSkrattande

    

Detta är sacha och Marte..han är brorsa med Minna och bor i Lillehammer, en snygg guttGlad 

Fjolårets kull blev rödsobla! årets värkar faktiskt bli cremé soblaSkrattande..en färg jag inte har!...lite kul att försöka få en hund i alla färger som vi har...om Hoppi blir Cremésobel så har jag B/T, vargsobel, röd, vit och particoulor kvar..och än har jag ingen längtan efter vit och partiOskyldig

 
ANNONS
 
Therese

Therese

22 oktober 2009 16:34

Är det med ljud el citronspray? Är det inte stort på en pom? Har du ingen bild? Jag hade behövt till en el kanske två av mina =)

http://www.vovve.info/woollywonders

 
Ingen bild

Maggan

22 oktober 2009 16:42

Det är med citron, och den är inte sååå stor..visst är det som en klump under hakan, men den väger inte så mycket så nog kan dom bära den utan att tippa ;P
Dom trodde inte på djuraffären att det skulle funka..men om dom inte "skäller fast dom har den" i framtiden...så kommer jag att köpa en till nästan alla hundarna, det är det värt! Skall sätta på dom det vid ytterdörren också då...tänk att ha hundar som ej blir vansinniga så fort det låter i dörren ;P

 
Therese

Therese

23 oktober 2009 10:29

Jag har en med ljud här hemma men jag tycker den var så stor sen fick jag aldrig den att funka så den ligger bara i lådan *S* Jag har en vovve som skäller hela vägen ut om jag öppnar dörren och det är lite jobbigt, så jag bär alltid henne ut. Men hade ju varit skönt att bara kunna öppna. ska titta på en sådan i djuraffären nångång och se om dem har. Har aldrig hört att man kan hyra iaf :-D

http://www.vovve.info/woollywonders

 
Ingen bild

Maggan

23 oktober 2009 13:51

Här hos oss är det Djurmagasinet som hyr ut ...och det är ju skönt att få testa innan man köper, dom kostar ju lite! sedan att det kostar 350:- för en vecka =/.. funkar det så räknar dom av den summan på halsbandet =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se