Alla inlägg under juni 2009

Av Margareta Gustafsson - 16 juni 2009 20:09

I dag har gräset klippts på tomten så nu ser det inte ut som en åker längre ;P

Nya bilen är besiktigad allt Ok som väntat..pappa har fixat allt som inte var tipptopp=) så nya bromssklossar, bromsledningar mm.

Premiär turen med bilen var resan till Vännes..och jag kan säga vilken skillnad mot gammla 745:an!..man sitter mycket skönare och jag får inte lika ont i ryggen =0)) Vilken lycka att ha fräch bil...bara det kommer göra min sommar till en dröm =)


I morgon är det 1 års "fest" på dagis..dagiset har varit öppet i 1 år nu och sommarlovet står för dörren för många barn ;-P

Så i morgon skall vi få höra sommarsånger och fika..killarna tränade själva i eftermiddag ;-) Kolla "sommarkläderna" man måste ha ute nu...skall detta kallas sommar??

Av Margareta Gustafsson - 14 juni 2009 21:15

Nyligen hemkommen efter en mycket lyckad helg i Vännes, 2 dagars utställning med nästan full utdelning =P

Lördagen resultat: BIM cert Olis Jippie...=0))

Olle under bedömning....

Ärtan 1,2 ukl totalt pälslös =0

Diva 2BT Res-cacib.

Domare Anita Whitmash. Regnet höll sig borta ända fram till halva finalen var avklarad så vi åkte efter grupp 5 var färdig.

Tillbaka till stugan i Bjurholm för snabbmats middag ;P och hundrastning och tidig säng.

Efter en natt då halva hundstyrkan haft magproblem under natten så många turer ut å skita...=( Så kan det gå när man stjäl märgben!!!!  Bar det av till Vännes igen.

Söndagen bjöd inte på lika "bra" väder regn för hela slanten och kallt =(

dagens Domare Carl-Gunnar Stafberg: Olis BIM cert CHAMPION!!!!! HURRA  HURRA =0))

Ärtan fick stå över i dag...då jag inte orkade fixa henne efter natten!

Diva 2 BT igen......;/

Hade hoppats på att Diva skulle kunna skrapa i hop några poäng till POm toppen...men stolpe ut igen...3 gången i år 2 BT ;/..så kan det gå.

Men super GRATTIS till Anette på strömtassens kennel som tog BIR:et båda dagarna, Lördag Maia, Söndag Tilda...super kul =)


Blev inte många kort tagna tyvärr..inget BIR o BIM kort på lördag då Anita var sen till förhands granskningen av gruppen, och på söndag hade himmlen badat oss ordentligt så vilken vill ha kort på blåfrusen domare, 2 blöta tussar med mattar ;P

Snabbt BIR-BIM lördag..innan Anita måste hasta vidare ;P


Så resultatet för mamma o Lina dom ställde bara på söndag och det gick strålande i regnet..Lina blev 2 BT...så jag tror både mamma och jag är jätte nöjda på resultatet på våran lilla "semester " tripp.....

Av Margareta Gustafsson - 11 juni 2009 15:40

Äntligen en dag utan regn! så nu är Diva och Ärtan badade och trimmade färdiga =)

Olle tar jag i morgon förmiddag då han ju lever med blöja, och det förstör slutresultatet om man har den efter han är färdig, så efter bad o fön i morgon så är han blöjfri en helg ;P

Planeringen hur man skall få plats med allt har börjat...6 hundar 5 Pommar och 2 västgötar, burar till alla hundar, trimbord, trimmväska, hage, utställningstält, sängkläder, kuddar, mat, kläder mm och i nuläget vet vi ej om Sara hinner med tåget från S-vall så hon hinner med oss, så hinner hon det så är det 3 personer som också skall in i bilen =0...nog för att volvo är en stor bil..men vi skulle nog behövt en van för att få gott om plats ;)..men det brukar alltid fixa sig...man är nästan mästere på att stuva smart..med 2 småbarn och 6 hundar så fort vi ska någonstans...och har man barn så vet man hur mycket grejer dom behöver för en helg!!!

men nu "slipper" vi ju killarna dom är med sin pappa denna helgen också, så får jag midsommar i stället med dom =0))

Av Margareta Gustafsson - 9 juni 2009 13:57

Äntligen har det bättre vädret kommit, och solen strålar skiner på oss igen, ja den riktiga värmen har inte anlänt..men vi norrlänningar är ju inte bortskämda med det ;P

I dag har jag gjort ultraljud på Skorpan och även Tuva igen för att se vad min "riktiga" veterinär hittar, och i Skorpans mage finns 2 valpar som väntat ;-) men i Tuvas fanns det bara 1 =0 och det trodde jag inte..hon har fått 2 och 3 valpar förut och är från en mamma som ger ca 3 valpar/kull, men nu får jag hoppas att det är en liten tjej till mig! För detta blir ju Tuvas sista kull då hon med sin dåliga rygg inte skall ha några fler kullar sedan.

Inget bad av Diva än...tänk att det skall vara så svårt att få "ändan ur vagnen" innan det blir ont om tid!!

Men i morgon då j****r... då kall jag ta mig i kragen och göra det ;P

Av Margareta Gustafsson - 8 juni 2009 17:33

I dag har jag varit "barnvakt" till 2 av Annelies extra barn en stund på förmiddagen medans hon var på ett möte.

Regnet har ramlat ner från skyn nästan hela dagen, det har blivit uppehåll först nu efter 16, så nu skiner solen och det ser mycket hoppfullare ut för morgondagen =) Så kanske det kan bli bad o fön av Diva i morgon?!


Sätter in bilder som Syster dotter sara tog i April när hon var på besök...tyvärr så var inte hundarna fnissade i pälsen och vinden blåste lite....

Mammas älskling pokje..Olle den underbaraste hund som finns!

Yrvädret Ärtan... kan inte stå still i många sekunder ;P

Minna tycker inte det är kul...och står som en kratta med bakbenet...sååå rak är hon inte bak ;P


I morgon är det ultraljud för att se vad som gömmer sig i magarna ......

Av Margareta Gustafsson - 7 juni 2009 18:59

I dag har det varit en vädermässigt tråkig dag, det har regnat nästan hela dagen, så jag har inte gjort ett skvatt på hela dagen =P soffan, tv:n och jag har umgåtts hela dagen =)

Tuva mår mycket bättre behöver inget smärtstillande längre =0)) och är pigg och glad som hon brukar vara, så nu hoppas jag att hon får ta det lungt fram till valpningen gör att allt går bra.

Killarna kommer inte hem förrän i morgon eftermiddag, dom skall "visas upp" =) på Saras jobb, hon byter snart arbetsställe och ville väll visa upp sina varnnan helgs barn innan hon slutar ;P


Tyvärr så har det inte blivit något bad i helgen dagens väder tillät inget fönande utomhus, och jag står ej ut med att få hundhår flygade innomhus när man kan slippa! men hoppas på bättre väder i veckan så skall nog dom 3 hinna få en genomgång innan helgen.

Av Margareta Gustafsson - 6 juni 2009 21:43

Jag har tillbringat en trevlig dag på travet med mamma o Ingvar, inget spelat i denna stuga, men det är lika trevligt att vara där ändå =)

Överlägsen vinnare i Jämtlands storapris blev Glenn Kronos med Jonny Takter.."Ludde" var avstängd och satt säkert hemma och njöt ;P

Men dagen behållning var JÄRVSÖFAKS sista v 75 start i stan, en häst man bara inte kan sluta älska, nu på sitt 15 år vinner han på banrekordet 1. 21.0, alla kommer sakna denna underbart fina duktiga häst när han går i pension vid årsskiftet!

Mot mållinjen...

Seger deffileringen


Tuva mår lite bättre på smärtlindringen, men på mornarna är hon stel och har mera ont...vet precis vad hon går igenom =0..så nu hoppas jag att bebbarna inte tar skada och att hon fortsätter bli bättre.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards