Alla inlägg under maj 2009

Av Margareta Gustafsson - 14 maj 2009 10:32

Ja då var kille nummer 2 också sjuk..hade feber i morse så ingen dagis i dag, så nu har man 2 gnälliga, bråkiga barn hemma *jippie*..dom tål inget och grinar och bråkar för minst lilla...ja får hoppas att Wille snart blir frisk så det blir 1 gnällis mindre ;P

I dag har dom den årliga försäljningen av plant på Matpiraten(10 plant=20:-)..så fort Sonja slutat jobba skall jag ta med henne dit o handla lite =)..ensam med sjukisarna är lite jobbigt, men är man 2 är det ingen fara.


På eftermiddagen planerar vi en liten tur till dagis fram och åter..det är Förskolansdag och dom skulle bjuda på fika och bus mellan 14-16 ute på gården...tar vagnen dit och ser om killarna orkar lite, mamma blir "tokig" av att inte kunna vara ute..4 dagen nu..och även en lat person som jag börjar bli rastlös!

Av Margareta Gustafsson - 13 maj 2009 13:23

Wille är fortfarande sjuk, feber och allmänt förkyld =(

Han sover i min säng på nätterna och är varm som en kamin och snurrar runt som en centrifug...så min nattsömn är det lite si och så med just nu.

Så här tillbringar Wille sin dag, han sover och vilar i soffan och jag hoppas han tillfrisknar snart nu.

Ralle fick gå på dagis i dag, så han äntligen får göra av med överskotts energin =)


Men att ha sjukt barn är trist..hur skall man få dagen att gå när man inte kan göra nästa något?..i går städade jag och i dag bakande jag lite bullar ;P

Så nu sitter man här och njuter av nybakta bullar och kaffe =0))


Fick ett tråkigt samtal i dag från Daniella..Ebba har varit dålig ett tag och nu har dom hittat varför..hon har canser =(

Så i morgon skall hon få vandra till dom gröna ängarna...Sov gott Ebba!


Och tack för att hon haft ett så underbart liv hos er, Ebba har varit med på fågeljakterna på höstarna och apporterat fågel och tävlat i lydnad till ett LP1, hon är bara 7 år..synd på en så ung hund :-(

Av Margareta Gustafsson - 11 maj 2009 14:12

I dag är killarna hemma från dagis, Wille spydde 1 gång hos Jörgen i går men har inte spytt något mera sedan det, men han har feber och är så där lagom grinig ;/

Har nyss vaknat efter ha sovit över 2 timmar men är ändå gnällig hela tiden...och Ralle är jätte rastlös, skulle ha behövt att gå ut och springa av sig lite energi..men ensam vill han inte gå ut, så då går inte den lösningen då Wille inte vill gå ut!

Men nu tror jag vi åker och hanlar lite mat och får lite tid att gå fram till middagen skall göras...får hoppas han är bättre i morgon annars tror jag ralle får gå på dagis själv ;P

Av Margareta Gustafsson - 10 maj 2009 17:00

I dag har Mita och lite jag haft trimkurs för pommägare i regionen, både Midas o Nikki var med =)

Så här fina är dom nu!

Nikki "orkade" inte stå längre ;P

Midas kollar intresserat på vad som låter :P


Hoppas vi kan träffas snart igen =0))

Av Margareta Gustafsson - 9 maj 2009 22:52

i dag har det varit en sådär normal vårdag, varmt i solen med kallt i sukggan.

Sonja kom förbi på förmiddagen så vi tog en skogstur med alla jyckar, efter det stassade jag om till "skit" kläder och började måla friggeboden, den blir ljusbrun lasyr, med vitt runt fönster o dörr...nu blev inte framsidan klar i dag, men det är bara att gnida på så om någon vecka är stugan nog färdig =)

Efter målningen startade jag grillen och bjöd in Sonja på lite middag, alltid trevligare att vara 2 vid maten;) Så nu är det mätt i magen man ligger o myser i soffan framför Tv:n.


Morgon dagen hoppas jag har sämre väder, så man inte är inne och tittar ut och tänker att man heller skulle vilja vara där ;P..men jag är ganska säker att vi kommer att ha en trevlig trimkurs i morgon :0)

Av Margareta Gustafsson - 8 maj 2009 18:42

Ja nu har jag anmält till Vännes, det blev 3 hundar/dag..mer tillåter inte hundplånboken.

Så hermed beställer jag sommarvärme och lagom varmt för mammas o min minisemerster.


I dag har jag inte gjort något särskilt..men dagen går ändå??! lite vanligt städning och plock..men Hundsport damp ner i postlådan så den är en orsak att igen blev gjort ;P

Få se vad jag gör denna helg när man är barnledig..ja söndag går ju bort till trimkursen..men få se vad morgondagen bjuder!

Funderade ett tag på att sälja lite grejer på Loppis i morgon, varje lördag i sommar kommer det att vara baklucke loppis på travet, men då Jörgen tar barnen hela helgen (4 dar) om 2 veckor så hinner jag ju då och hinner plocka ordning vilka saker jag skall ta med...för urvuxna barnkläder har jag massa av..men dom måste sorteras och kollas upp!

Av Margareta Gustafsson - 7 maj 2009 12:13

I dag fick jag det slutgiltiga beskedet från CSN...och kontentan av det hela är att nu är JAG skyldig CSN över 11.000:- =(

När jag blev dåligare i ryggen och blev havltidsjukskriven så trodde ju jag att det gick studera och vara sjukskriven 50%...men INTE går det! man kan ej vara sjuk på halvtid när man studerar..så några pengar från FK kommer inte för den månaden..och nu har ju CSN räknat ut att dom poäng jag studerat inte räcker till heltid/halvtid?? fattade inte riktigt hur dom räknar..men det spelar ingen roll att jag STUDERADE heltid mellan v7-12 och halvtid 13-17 dom räknar bara poängen..och imd att jag hoppade av en kurs efter 10 gångna dagar..och inte den blev slutförd så räcker inte poängen!..så nu är kontentan av det hela att jag har fått leva på 9532:- dom 4 månaderna..gör om det om ni kan!! med 2 småbarn och 6 hundar!..och nu i slutet av maj skall CSN ha sina pengar=/...där gick hela sparkontot till inget.....FAN FAN varför var man så dum att man provade och udbilda sig så man kanske kunde få jobb...NEJ fr.m nu kommer jag att ställa mig till den skaran, som inte gör något själv utan bara väntar på vad "samhället" hjälper dom med!

Tur att Tuva troligtvis får valpar i vår så man har pengar till hundarnas utgifter i höst!

Av Margareta Gustafsson - 4 maj 2009 22:41

Nu är det anmält och betalt =) Det blev 4 hundar som får följa...ja dom andra 2 kanske får följa som "sällskaps damer " ;) 4 eller 6 hundar med sig gör liten skillnad! Och nu vill vi ha finväder så kläder som detta bara behövs ;)

Bokade en stuga också... nu då jag blir ensam att köra ner så orkar man inte köra ner på natten, ställa och sedan köra hem igen natten där på, så nu åker jag ner på onsdag och sover över till torsdag =)

Så då är både hundar och jag utsövd och på topp ;-) på utställningsdagen.


Nu i helgen har vi trimkurs för Pommar här i stan..5 anmälda än så länge..kanske det droppar in någon till i sista minuten:-)...anmälan till Mita på puma.virus@hotmail.com  helst före onsdag så vi hinner fixa allt som skall med innan helgen.


Nu är nästa dilemma...vilka skall anmälas till Vännes och vilken dag..med 2 juniortikaroch 2 öppenhanar..så måst man fundera lite.....där är stuga bokad sedan ett tag, det blir mamma-dotter helg =0))


Mio patella kollad 1+1..får väll duga..men önskat bättre!

Skorpan har börjat löpa så Olle får jobba nästa vecka också ;) Vilken tur han har att när en är färdig parad får han börja med nästa =)..men som tur är han en snäll pojke..sover på nätterna och äter lika mycket-lite som vanligt ;P

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards