Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Less på feber...

Av Margareta Gustafsson - 17 maj 2009 22:39

Här är barnen fortfarande sjuka =(

Ralle har kring 39.5 i feber varje eftermiddag efter sovningen, så det verkar inte vara någon ljusning i förkylnings djungeln i detta hus ännu.

Wille är i alla fall feber fri, men hostan har han kvar..men troligtvis kan han gå på dagis på tisdag, Ralle är mera ovisst med...nu börjar jag bli lite stressad när det gäller hur jag skall hinna få i ordning alla hundar till onsdagkväll!? 

Har suttit och försökt få till den sista uppgiften till skolan som jag inte lämnat in än...men det är svårt att få till något när man blir avbruten nästan hela tiden, för att hjälpa sjukningarna med diverse grejer...dom gör verkligen rätt för namnen PRINSAR just nu..dom sitter i soffan och ber om saker och verkställer jag inte det nog fort..börjar tårarna rinna och dom gråter hejdlöst! inte lätt att vara sjuk när man är liten;/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 17 jan 21:56

Den 4 januari fick Millan två fina tjejer, ska bli så spännande att se hur dom utvecklas, en kommer stanna hemma. ...

Av Margareta Gustafsson - 20 december 2018 20:15

I november var Millan ner till Hedesunda och besökte snyggingen Senya, svensk utställnings champion Old Sweetland's Xenial Man Så går allt som jag hoppas på föds det valpar/valp ibörjan av januari. Millan. ...

Av Margareta Gustafsson - 9 maj 2018 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - 1 maj 2018 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - 20 april 2018 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se