Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Helgens resultat!

Av Margareta Gustafsson - 27 april 2009 10:39

Det är väll typiskt att när man skall tillbringa en helg på innomhus utställningar, ja då visar sig vädret från sin soligaste sida, det har varit sommar temperatur ute och strålande sol från blå himmel....och vi blekfisar har suttit inne i mörktet!


Vi åkte på Fredag eftermiddag och landade hos Kristina vid 9 tiden på kvällen där fick vi supergod mat =0)) TACK KRISTINA!!  sängen hittades inte förrän vid 24.30 tiden;) med Kristinas 15 hundar och våra 7 hundar var det ett riktigt hundliv hela kvällen ;p

Uppstigning vid 6 och sedan färd till Köpings ridhus, vi var framme i god tid för inpackning och färdigställning av alla hundarna..Mita och jag hadde 5 hundar att ställa, först ut var Olle o Virus i Ökl...Olle fick en 1:a Men virus fick tyvärr en 2:a domaren slog ner på hans tångbett och sotiga svartfärg =( 

men för Olle gick det så bra att han blev 2 i ökl med CK =0))  sedan i bästa hane så placerad han sig som 5 BH jag är såå nöjd med denna placering!


Sedan var det Minna och Ärtan som skulle ut i junkl, båda fick 1:or och ärtan venn klassen med CK och Minna blev 3:a med HP :) Då var det bara Diva kvar i CH klass..hon vann den..så nu hade vi 2 tikar i BT..resultatet blev att Diva blev 2:a och Ärtan 4BT..Vi hadde inte kunnat drömma om att vi skulle ha 3 BT/BH placerad hundar av 5 =0)) 

Dålig bild av BIR o BIM i Köping

I finalerna blev kakan åt Kristina BIS valp, Cimarosas uppfödargrupp BIS, och DoDo BIS..så pommarna tog för sig bra!

Efter finalerna åkte Mita o jag mot Västerås och Monica o kjell där vi skulle få bo..så trevligt att träffa dom igen, dom flyttade från ö-sund i Augusti, dom bodde jätte trevligt!

Monica o Mita efter vi varit o rastat alla hundar på en äng i närheten..man kan ju se på Monica hur varmt det var..vi hade ju inte räknat med denna värme så vi var lite överklädda ;)

Som den tidigare hundägare hon varit så kunde Monica till och med bistå med en lagom komposthage till hundarna i trädgården=) ..Vill verkligen TACKA Monica o Kjell för att vi fick bo hos er och erat härliga hus.


Så till Söndagens tävling...ja det heter väll upp som en sol ner som en pannkaka!! På söndagen hade vi 4 hundar att ställa...Olle o Minna fick stå över och Isy fick prova lyckan.

Och det började skapligt Virus fick en 1:a i dag men placerad sig bara 4 bland ökl hanar utan CK =(

Bedömning av Ökl hanar..tyvärr så blir ju bilderna ibland mörka innomus med så långa avstånd :(

Sedan var det Ärtans tur...domaren tyckte hon var bra förutom lite lång i länden och lös fram så hon åkte på en2:a!! Isy i ukl samma sak en 2:a..nu var det bara Diva i CH klass..och även hon blev utan CK!!..så söndagn blev en sorglig dag..men vi glömmer den och lever ett tag på Lördagen resultat!

Jkl hanar..alla fick CK så här trodde man ju att domaren var givmild...men det visade sig bara vara en super klass!! och det var en bra klass på Juklhanar 3 av dom hadde redan 1 cert!

(Cimarosas Hocus pocus, mussebos cornelius, cimarosas hello it's me, noble art boys will be boys, cimarosas give me more.)

Bästa tik callevys dancing queen, grandenspitz tuva-li, pomeroy silver jade, cimarosas isn't she lovley, drakedram red gold.

Alla hundar ur burar/hagar och packningen påbörjad för transport till årsmötes lokalen.


Våra motioner gick tyvärr inte igenom..men kanske vi filar på dom lite och gör ett nytt försök nästa år om vi tycker behovet fortfarande finns..vi brinner fortfarande för patella koll och meritering av alla avelsdjur, och fortsätter att själv kolla och meritera alla..kanske vi blir fler med tiden som tycker samma ;P

 
 
Jenny

Jenny

29 april 2009 20:09

Grattis till de fina resultaten =)

http://abbybabby.cybersite.se

 
Emma, Lyra & Lava

Emma, Lyra & Lava

16 juni 2009 13:10

Riktigt fina pommar du har :)

http://lyraa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 feb 10:22

Nu är Moas och Eddies killar 1 vecka gamla och mår prima. Moa Eddie Killarna. 3 sobla grabbar. ...

Av Margareta Gustafsson - 22 maj 2023 09:38

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063559418044

Av Margareta Gustafsson - 7 april 2023 11:50

Igår på Skärtorsdagen föddes en orange tik och en orangesobel hane, mamma Maya och barn mår bra. ...

Av Margareta Gustafsson - 18 mars 2023 16:07


Maya är konstaterad dräktig och förhoppningsvis går allt bra med förlossningen i påsk, förväntar mig att det kommer 2 valpar. ...

Av Margareta Gustafsson - 18 februari 2023 11:20

Nu är "Maya" Jackdow's Next Spice parad med underbara "Senya" CH Old Sweetland's Xenial Man, om Maya är dräktig kommer eventuella valpar att födas i påsk och vara leveransklar till midsommar. Maya. Hon är en liten tik med många trevliga detaljer,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards