Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Blåsiga östersund!!

Av Margareta Gustafsson - 17 april 2009 14:37

i dag är det en vanlig kallblåst dag i östersund...gud vad jag hatar denna kallblåst..när man går ut är det vinterjacka och mössa+vantar på annars fryser man.

I dag har jag gjort provet på komminikation..vi hade 5 timmar på oss och jag fick i väg det 13 minuter innan deadline..

Varför vill alla nå mig i dag?;-) I dag har både pappa, mamma och Mita ringt ..nu då jag inte hade tid att prata..får ringa dom och surra i kväll i stället..mamma skall jag våll gästa i morgon med prinsarna, dom har i flera dagar nu frågat varje morgon om vi skall åka till momma i dag..och jag har fått svara inte i dag ni skall ju till dagis! så i morgon får dom leka med mommas alla bilar och bli bitna i fötterna av Tora ;)


Fick i alla fall tillbaka första insändningsuppgiften på Administration i dag och där fick jag betyget VG+ !! =0))

Man kunde inte få högre på den första uppgiften! Skönt att man klarat något bra i alla fall..nu är det bara att försöka behålla det betyget kursen ut!


Nu skall jag ta en värktablett och lägga mig i soffan o vila ryggen efter dagens långsittning..killarna får vara på dagis till 16 i dag...det var bara 15 barn på hela dagiset!!! mot normala 44 st..så jag har inte så dåligt sammvete för det..:) dom älskar sitt dagis och sina undrebara fröknar, och vill inte gå hem därifrån varje dag när jag kommer!

 
ANNONS
 
Gunilla Sjödin

Gunilla Sjödin

18 april 2009 12:08

Grattis till VG+..du är så himla duktig...Jag blir slut bara jag läser om alla dina uppgifter!

http://www.shakiralines.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se