Alla inlägg under mars 2009

Av Margareta Gustafsson - 17 mars 2009 10:29

Sedan lördagen "lång" sittningar med proven så är ryggen skit!! äter smärtstillande hela tiden med dom så blir man skit trött!! och ändå så värker det i benet o ryggen hela tiden..detta med att plugga heltid var nog en grej jag skulle tänkt igenom lite innan=0

Om detta fortsätter får jag gå till läkaren och höra om dom kan sjukskriva mig på halvtid...som tur är så vet jag att det går att ändra studierna till halv fart.....men hur lätt är det att bli sjukskriven??

Skall prova några dagar till och se om det blir bättre, men att läsa och hela tiden ha ont är ingen optimal lösning..kan ju säga att hjärnan är svåra att fokusera på det den bör....


Ja ja skall försöka göra en sittning med Företagsekonomin nu....=/

Solen skiner ju inte i alla fall...känns annars riktigt skit när solen skiner ute och kroppen sägar att den skulle må bra av att vara ute och gå, men böckerna sägar DU MÅSTE vara inne o läsa!

Av Margareta Gustafsson - 15 mars 2009 17:13

I dag har jag anmält hundarna till Köping o Västerås..så nu åker vi ner med ett helt lass i April =)

Kan också då gå på årsmötet..skall bli så intressant!

Annars har jag inte gjort så mycket i dag...borstat några hundar och klippt klorna på dom.

Mita med familj o Sonja o jag åkte ut till Andersön och skulle grilla korv o njuta av det fina vädret, men jag tror havla stan var där, så tyvärr så orkade inte Smilla gå till en plats där det gick o grilla i sitta o mysa,=( så vi delade på oss så Sonja o jag gick en längre promenad fram till en trevlig grillplats där vi fikade o myste och hundarna sprang omkring...men jag sanknar mer skoterspår! denna vinter då vi har mer snö än vi haft på över 10 år!! behöver vi fler som kör spår så vi skoterlösa har något att promenera på..så alla skoter ägar runt om stan..ut och kör =)

Visst ser det härligt ut =0))

Kan ju säga att det är trötta och nöjda hundar som sover här hemma nu ;-)


I morgon börjar nya ämnen att plugga..Administration A och Företagsekonomi B...Ohh vad jag längtar... NOT!!!=/

Av Margareta Gustafsson - 14 mars 2009 20:15

I går lämnade jag in dom 3 A4 sidorna med dom olika budgetarna i sista inlämnings uppgiften i Företagsekonomin samt skickade även in det praktiska provet i datakunskap, så nu är alla inlämningsuppgifter klara=) och i dag har jag gjort det teoretiska provet i datakunskap det tog nästan 3 timmar av dom 6 man hade på sig, började vid 10.30 och var färdig vid 13.15 sedan ringde Sonja så presis så vi följdes på en solig promenad med alla jyckar i skogen.

Väl hemkommen laddade jag ner det teoretiska provet till Föratagsekonomi A det tog också ca 3 timmar men där hade man bara 4 timmar på sig=0 något matte snille är man ej! få se sen hur många rätt man har också.=/

Känns skönt att ha allt färdigt..så morgon dagen kan ägnas åt vila och friskluft!

Skulle ha tvättat i dag men skiter i det...den ligger kvar till någon annan dag=P

Men nu är man lite lullig efter alla värktabletter jag tagit nu efter jag blev färdig..ryggen känns!!

Hade planerat att börja reda ut Ärtans jobbiga päls..men det får vänta till i morgon eller någon annan dag ;)

Gjorde en köttgryta för att ha under nästa vecka i stället=)

Nä nu skall jag lägga mig i soffan o svulla godis och titta på melodifestivalen..i brist på något annat bättre;/


Så mycket ledigt kan man ha när man är barnledig......=P

Av Margareta Gustafsson - 11 mars 2009 16:06

Nu har Prussi o Ärtan hittat nya ställen att fara över staketet..denna vinter med massa snö är inte rolig för en annan!

Har haft detta staket i 13 år och haft Golden fram till 2006 utan att någon hund rymmt förut..men det var innan uppfinnings rika Prussi kom in i mitt liv =P..Hon tycker livet utanför tomten är sååå spännande..och Ärtan följer gärna med!

Men Mamma var förbi i dag och skulle hämta en kvarglömd mössa, och då "snäll" som man är utnytjar man situationen och tigger till sig gräv hjälp =) TACK mamma för hjälpen=0)) Så nu får vi se om vi tillfälligt löst problemet?!

Annars så är dagarna ganaska lika..barnen till dagis, frukost, plugg, något hemma göromål som omväxling i sittandet, kaffe, hundprommis, plugg, hämta barnen, göra middag, underhålla prinsarna, sängdax, vila framför tv:n för mamma, sängdax även för mammor vid 22-23 tiden......

I dag blev vi lite avbrutna i rutinerna av Mita som kom vid 9 =) så vi tog en gemensam hundprommis skönt att ha den gjord i början på dagen ;) Sedan kom sonja mitt på degen med nybakta bullar till kaffet...så denna dag har varit ganska trevlig =0)

Ligger skapligt till med pluggandet...har proven+ start och resultatbudgetarna till insändningsuppgiften på Företagsekonomin kvar...men har börjat småfila på dom... datakunskapens praktiska prov är klar det är bara att skicka in det!


I morgon skall Ralle till tandläkaren för 3 års kontroll...få se om han går med på att öppna munnen? han brukar inte vara sammarbets villig hos doktorn..då detta kan inte vara lättare ;/

Av Margareta Gustafsson - 8 mars 2009 17:37

Nu till veckan så skall 2 kurser avslutas + att 1 insändningsupgift skall vara klar!

Har så klart ej börjat med uppgiften är...så är det när man är ouppmärksam..har ej gått in på nästa veckas studieplanering förrän nu och såg att det var en uppgift till och att vi har fram till fredag! på fredag har jag 2 teoretiska prov också..både i företagsekonomi och datakunskap och dessa har man bara en viss tid på sig sedan man laddat ner dom...så fredag vet jag vad jag gör långt i på kvällen=/

Måndagen går bort för då har vi "lektion" nere på lär centrum i muntlig presentations teknik..inget vi MÅSTE vara med på... men ändå en bra del i kommunikations biten...så det är väll till att verkligen ge allt denna vecka då man måste ta igen måndagen + göra klart allt annat=0

Tur man är barnledig nästa helg så man kan vila en troligtvis super kass rygg!!

Fast jag har det praktiska provet på datakunskapen som skall slutföras..ifs har jag till på måndag..så det hinns förhoppningsvis utan att stressa under helgen..har gjort 2/3 av det så där ligger jag i synk=)


EN sak vet jag i alla fall...BARNEN FÅR INTE BLI SJUK!!!


Undra hur mina klasskamreter dom som låg efter redan förra veckan känner sig just nu?? eller i morgon bitt när dom öppnar datorn..om dom gör det..annars för dom den "roliga" nyheten av oss andra under första rasten då alla jämför studie våndorna !!

Av Margareta Gustafsson - 7 mars 2009 12:26

Hade planerat att gå ner på marknaden men killarna i dag..men inspirationen tröt när det blåser ute och killarna heller vill vara hemma säger dom! Så då stannar vi hemma och leker i stället..förmiddagen får dom leka inne med duplo och bilar, och dom leker så bra tillsamans, ju mera dom är på dagis desto snällare barn hemma?! ju mera dom är hemma ju bråkigare är dom! Och dom var riktigt sur i morse när jag sa att dom inte kunde gå på dagis i dag för det är stängt..Det är inget roligt att vara hemma med mamma..säger Ralle =/  tur det går över snabbt och är roligt efter en stund=)

Annars så var planerna att vi skulle äntligen kunna åka hem och uppvakta farfar o min farmor som fyllde år i slutet av jan!! men då var killarna ju så sjuka att vi inte tordes åka hem med all smitta..men vad händer då?? jo moffa går och blir rejält förkyld så han orkar inte ha besök av busiga barnbarn=(..så vi får kanske göra ett nytt försök om 2 veckor!

Sedan har Prussi börjat löpa så Ollle är alldeles "till sig i trasorna" när han får träffa henne..hon har bara löpt ca 2 dagar så än är det ingen fara, men skulle tro att i dag är sista dagen har får vara ute med henne, sedan är det att separera dom 3 veckor framöver. =}


Har inte varit och kollat efter ny kabel till kameran..få se när jag ids det!

Av Margareta Gustafsson - 3 mars 2009 18:37

I dag så har jag försökt komma i kapp med dom föreläsningar vi har på CD skiva, har ju inga högtalare på stationära burken och bärbara är ju i S-vall på rep...så jag började bli lite stressad av att inte kunna lyssna på föreläsningarna vi måste höra på, men då mamma hadde en gammal bärbar att låna ut, så har dagen tillbingats med dator på magen och lyssnandes på föreläsningar =)

Vädret har varit underbart i dag strålande sol från blå himmel och varmt =0)) så mitt på dagen tog vovvarna o jag en välbehövlig skogsprommis..man blir stel o kroppen o trött att sitta o ligga hela dagrna..så jag måste få in en rutin med rast mitt på dagen med hundprommis...det behöver vi alla!


Efter prommisen hörde jag Minna ligga o bita på något i hundsängen...och vad hittade jag där! Jo USB kopplingen från kamerakabeln!!! S**t hunden har legat i köket och bitit av den medans diskmaskinen gick och jag inget märkte...så få se när jag köper ny och laddar ner bilder nästa gång!


Kan i alla fall bjuda på en bild av killarna på väg till dagis strax före 8 på morgonen.

Av Margareta Gustafsson - 2 mars 2009 18:06

Kan meddela att plugga är INTE min grej..känner mig dummare o dummare för varje dag! Om jag får ett godkänt slutbetyg efter denna kurs kommer jag att bli förvånad;/

Men i söndags "slapp" jag pluggandet i alla fall då vi hade Pom träff...en mycket trevligare sysselsättning som jag skulle kunna göra oftare!18 hundar och 5 familjer sammlades..det går ej att ha bara 1 hund ;-) Alla hade minst 2st och gärna fler.....

Lilla Mimmi mitt i bild och övanför stora svarta syster Thea nästa dubbelt så tung!!

Systrarna igen....se vilken syskon kärlek ;P

Vi hade en trevlig träff där jag fick träffa Mio(Tuva-Virus) har inte träffats på någon månad..hon börjar bli så fin...nu saknas bara underullen... sedan åker vi på tävling. Detta är inte Mio utan halvsyrran Klara också lite urfälld=)




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards