Alla inlägg under januari 2009

Av Margareta Gustafsson - 13 januari 2009 18:40

Nu har mamma o jag tunnbröd så det räcker ett litet tag..det blev 36 kakor =)

Ifs "bara" 18 till oss var..men äter man det inte varje dag så räcker det länge ;)


Har ej hört något ännu från Neras direkt...hör jag inget till i morgon mitt på dagen ringer jag dom!! orkar ej gå här hemma och vänta längre =0


I morgon är en lugn dag..klovård och städning.

Torsdag möte på FK och utvecklings samtal på dagis, fredag Sundsvalls resa..Lina skall ögonlysas och IKEA skall få fin främmande ;-))

Av Margareta Gustafsson - 12 januari 2009 15:13

I dag har Ralle varit till dietisten för kunsultation om kalk..han är ju inte mjölk allergiker längre, men är omöjlig att få att dricka mjölk! 

När dom är fri friförklarad av läkare så får dom inte mjölkfri kost på dagis längre..och jag vill vara säkar att han får i sig det han behöver.

Men för att få i sig nog mycket så får jag fortsatt utskrivet Nutramigen *hurra* hur lär man annars en 3 åring att kvälls vällingen smakar annorlunda helt plötstligt!


I kväll skall killarna o jag gå på familjegympa...mamma behöver röra på döfläsket ;0


Och i morgon skall Wille till tandläkaren och kolla upp tanden han nästan slog lös en helg hos Jörgen...den är så grå och ful nu :(


I morgon skall mamma o jag baka tunnbröd igen...måste göra det igen innan vi glömmer hur man gör!


Sitter också och väntar på besked om jobbet...dom ringde upp men skulle boka intervju!!!det är ju gjort för ca 1 mån sedan...men dom lovade ringa upp med besked så fort som möjligt......så hoppas dom ringer upp i dag så jag får reda på om man kanske har jobb nästa vecka :)


Så se vad man kan få fulla dagar fast man ej har jobb!!! hur skall man hinna allt om man jobbar...;-p

Små tjejerna på "sitt rum"...än fast Olle inte är hemma får dom vara där när dom ej är ute på dagrna...annars går det sönder såå mycket leksaker!!


Ja dom får ju dela sitt rum med massa bråte...så är det när man är trångbodd och hundarna måste få ta nästan hela förrådet!

Av Margareta Gustafsson - 11 januari 2009 10:59

 I går hade vi trevligt besök, både Annelie o Filip och Nicke, Mita o smilla kom på kaffe o sammvaro..alltid så trevligt att få besök tycker både killarna o jag =)

Alla barnen lekte så fint..ja filip är ju lite liten för att kunna vara med i lekarna..men han roar sig själv med alla saker, i alla fall ett tag ;)

Smilla är van att leka själv..så hon tycker killarna förstör hennes byggen ;p men dom lekte ändå mycket tillsammans fast mamma inte hade kameran framme då!


Olle följde med Mita hem..så nu är det tomt här...han hann ej börja sjunga för oss ;-P..men i går kväll myste tjejerna då dom äntligen fick vara med på kvällen..Prussi hoppar snabbt upp i soffan och lägger sig på min mage =9 fördelen med att vara "ponny" är att man tar sig överallt ;)


Har fortfarande int hört något om jobbet =( så det blir säker inget!!

Av Margareta Gustafsson - 7 januari 2009 19:30

En till film från i går...det går bara att lägga in en per inlägg.

Av Margareta Gustafsson - 7 januari 2009 14:36

I dag gör vi inget särskilt...Snoosade som vanligt lite extra i sängen medans killarna fikade i frmför tv: i morse...och när det började lekas klev jag upp lagom till att hitta Wille "diskandes" i köket!! han hade hällt ut nästan en halv flaska diskmedel på diskbänken och kladdade runt det med disktasan o diskborsten... skall väll vara glad det inte var på golvet =0

Har sedan lagat toan ;)..tur man har pappa som är rörmokare!..bara att ringa och höra hur man fixar toan där blåsan lossnat från spolstången...lätt fixat när man fått höra hur det är designat...mycket enklare än att stå och jävlas och lista ut saker själv=)

Killarna håller på riva stugan ;/ så i morgon blir det dagis för dom så dom får busa av sig med andra än varann!

-10 så mamma vill inte vara ute o leka i dag!

Skall ringa vet nästa vecka och boka i några rabies vaccineringar...här drömms det om resor till andra länder! ;p så första steget är att spruta upp några av mammas gullungar=)


Minna o Ärtan är jätte sur för att dom inte får vara med..och Prussi också..hon får ju följa syrrorna i löprummet, fast hon ej löper...annars biter hon sönder ALLA leksaker på golvet!

Av Margareta Gustafsson - 6 januari 2009 17:32

I dag begav vi oss(momma, jag o killarna) till Folkets hus för S julgransplundring...för entré 20:-/vuxen får man gratis fika (kaffe, festis, bulle o pepparkakor) + godispåse till barnen vid hemgång och så klart 2 timmars dans o musik =)

Ralle var som vanligt en liten kläng apa från början...han är ju så rädd för nya saker...så han tordes ej inte dansa, men Wille så mycket mera framåt så han kastade sig med hull å hår in i dansen =0))

Wille o momma i ringdansen..Ralle står och håller sig fast i mitt ben!

Ralle surade och ville inte vara med.... länge!

Men när det lossnar...då dansar han o sjunger för fullt =) Wille har då tröttnat..börjar bli sömnig =0

När dom fikat färdigt så var killarna i sitt esse...sprang med massa barn runt och busade..mammor o papporna fick vila ett slag  ;)

Springer så dom trillar....

Wille blev så trött så han höll på somna..men Ralle ville inte gå hem..runt o runt kring granen =)


Annars så är det lite bökigt här hemma just nu...2 löptikar o Olle kan ej fatta att han inte får vara med dom?! Få se hur länge det dröjer innan han sjunger en serenad för oss ;-P...tur dom kan vara i "hundrummet"...men så trist för dom att inte få vara med oss andra :(


Och med mina godis råttor till barn ;-P..så har mamma 2 påsar skumtomtar att äta upp!... dom borde inte i alla fall få hål i tänderna på länge ;P


Momma med 2 killar i egen dans...för att få Ralle till att våga vara med ;P

Av Margareta Gustafsson - 5 januari 2009 19:49

Denna helgen har gått i stugvärmens tecken...med temperatur på -25 ute så är stunderna man är ute korta...och hundarna är bara ute och gör det dom måste, sedan in fort!

Som tur så har kylan släppt sitt grepp om oss i dag och den har varit en härlg dag med ca -6 ute.

Momma kom förbi med en påse kläder till killarna som dom skulle prova...men tyvärr så var hälften inte deras storlek så det får affären tilbaka ;)

Men momma o Lina följde oss ut för lite utelek =)

medans momma o Lina gick en promenad i skogen för rastning så gungade killarna på lekplatsens nya gunga...fördelen med att ha 2 lika tunga/stora barn är att sådana här leksaker alltid funkar perfect =0))

I morgon skall vi till Folkets Hus på julgrans plundring...ett barnevenemang som sker varje trettondag i stan..första året för oss, så vi få se om killarna törs dansa ut julen eller om dom bara skall hänga mamma i kjolen ;-)

Av Margareta Gustafsson - 2 januari 2009 16:39

Snabeldraken ställde in våran date i dag och flyttade fram den till i morgon...;-P

Detta händer ofta när killarna åker...jag blir helt handlingsförlamad...tänker jag skall göra sååå mycket..men hamnar i soffan med en bok el dyligt =O..ja ja det är ju ingen som klagar..eller måste göra det jag inte gör...så varför skall jag klaga!


Fick detta kort + flera till från Stockholm i dag =) Kalle är mycket lik sin bror PimPim o även lik sin halvsyster Klara tycker jag...så Virus präglar sina barn ganska bra =)

Skall bli så spännande att i framtiden få se så många Virus barn som möjligt på samma gång....som det ser ur just nu har alla hans svarta barn varit mest lik honom..och dom röda har varit mest lik sina mammor!


Få se om det blir några Virus barn i år... eller om han får "vila" så Olis får jobba ;-p

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards