Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Inoff JHKK

Av Margareta Gustafsson - 9 november 2008 12:17

Gårdagen tillbingades i Exponorr hallen på F4, vädret var perfekt innomhus väder =p under natten hade det regnat underkylt så det var isigt och halt överallt, så i stället för att halka runt ute så slirade vi runt inne ;)

Domare för dagen på Pommarna var Ewa widstrand, aktoriserad på Samojed, Malamut, Finnspets o Norrbottenspets..men ingen expert på Pommar =) men det är inte hennes kunnade på dom vi var där för utan träningen och den fick vi =0))

Först ut var Minna hon skötte sig strålande...fast hon inte tränats nästan något =0...men hon är en cool vovve så flamsa runt är inte hennes grej=) hon fick HP.

Sedan var det Midas o Zoes tur och även där gick det strålande, Midas stog så fint..tyckte att domaren var lite närgången...men hon fick kolla på tänder o kropp utan knorr...:)


Tyvärr är Midas inte i bästa kostym just nu så han fick inget HP...men han kommer nog ut officiellt när "kläderna" sitter bättre ;)


Sedan var det Ärtans tur och hon skötte sig bättre än i S-vall..men är ganska rastlös när hon skall stå framför bordet..flyttar sig ofta och det går ej att ha godis för då står hon på 2 fötter hela tiden ;p..men hon fick Hp i alla fall och hon är ju bara 9 mån o 4 dagar =)

Blev lite suddiga kort tyvärr på henne ....

Både Minna och Ärtan placerade sig som 2:a i grupperna...tur så vi kunde åka hem... nackdelen med inoffar att domarna tar det så lungt med dom flesta vovvar, för dom flesta är ju där för träning av hund eller ovana handlers...och då måste det få ta tid...men för en annan blir dagen lång =I

Sist ut men ej minst av Jackdow's vovvarna var Frode...men tyvärr så kunde han inte charma domare Patric Ragnarsson till ett Hp..men jag tror Jenny är nöjd ändå då stiliga Marwin blev BIR...Grattis =)

Jenny o Frodegubben =)

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

9 november 2008 13:13

Tack!! Jag är så nöjd med båda killarna =) Och återigen tack för trimhjälpen, den är guld värd!! Och går det bra om jag norpar bilden på Frode & mig?

http://abbybabby.cybersite.se

 
Åsa J

Åsa J

10 november 2008 18:40

Tack själv du för dina vänliga ord i gästboken.
Ni verkar ha haft en trevlig dag på utställningen. Och precis som du skriver så är ju inoffare perfekt att åka på för träningens skull, bara det är ju guld värt!

Ha en fin vecka och hoppas barnen får vara friska & krya så de kan leka och vara glada! :)

http://www.lanjelins.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se