Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Tak.

Av Margareta Gustafsson - 19 oktober 2008 13:40

Nu har moffa kommit och börjat lägga plåttak på stugan...i går var vädret fint men i dag så är det lite mera regnigt och tråkigt =(

I går var killarna men ute nästan hela dagen..först "hjälpte" dom morfar att lasta av släpvagnen

När dom var klara med det så "städade" dom på marken =) medans jag försökte hjälpa moffa så mycket jag kunde...inte så mycket =/

Men moffa jobbar vidare med taket och vindskivorna...och förhoppningsvis blir resultatet det han önskade vid helgens slut! =PI dag har vi varit på loppis och kollat efter några bra kläder till prinsarna...men hittade inget värt att köpa...mer än några småbilar till killarna. :p


Men i dag är killarna och jag inne och leker så moffa får jobba själv...är så blött och kallt så det är inget kul att klä på dom för lek ute...vantar blir blöta och mamma kall...så vi myser inne i stället =)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Lördag 3 feb 17:28

Den 15 februari föddes Millan och Emriks valpar, två fina killar en är redan tingad men även den andra kommer troligtvis att bli till salu. Även våran Griffon Jojo är dräktig med snygga Aron, SE NO UCH Fennymor Give Me High Five Lexie har också...

Av Margareta Gustafsson - 23 december 2017 23:44

Äntligen kommer det lite valpar i stugan... Ultraljud gjort på Millan och hon har två, eventuellt tre valpar i magen. ? Pappa till valparna är underbara Emrik, JWW-17 NO V -17 Tiny Fellows You Got The Look, har längtat efter att få göra denna par...

Av Margareta Gustafsson - 5 april 2017 08:29

Hjalle blir bara finare och finare. Har nu bestämt att registrera honom som Petit Brabancon och hoppas det inte ändras, han har bara ett fel i mina ögon och det är att han är kille ;) Hela familjen kommer att ha lite sorg när han flyttar. Men ing...

Av Margareta Gustafsson - 29 mars 2017 21:47


Hjalmar blir bara sötare för varje dag. ? Så synd att han inte är en tjej... Funderar ännu vilket hårlag han får sträv eller släthårig.. Så är någon intresserad av godingen hör gärna av dig. ? ...

Av Margareta Gustafsson - 3 mars 2017 02:37


Natten mot fredag 3mars kom Jojo's valp, för det var bara en där inne, en svart Hjalmar. :) Nu hoppas vi allt forsätter gå bra med valp och mamma. Hjalmar kommer nog att bli till salu då jag inte orkar ha tikar och hanar samtidigt. ;) ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se