Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Tak.

Av Margareta Gustafsson - 19 oktober 2008 13:40

Nu har moffa kommit och börjat lägga plåttak på stugan...i går var vädret fint men i dag så är det lite mera regnigt och tråkigt =(

I går var killarna men ute nästan hela dagen..först "hjälpte" dom morfar att lasta av släpvagnen

När dom var klara med det så "städade" dom på marken =) medans jag försökte hjälpa moffa så mycket jag kunde...inte så mycket =/

Men moffa jobbar vidare med taket och vindskivorna...och förhoppningsvis blir resultatet det han önskade vid helgens slut! =PI dag har vi varit på loppis och kollat efter några bra kläder till prinsarna...men hittade inget värt att köpa...mer än några småbilar till killarna. :p


Men i dag är killarna och jag inne och leker så moffa får jobba själv...är så blött och kallt så det är inget kul att klä på dom för lek ute...vantar blir blöta och mamma kall...så vi myser inne i stället =)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se