Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Skit väder =(

Av Margareta Gustafsson - 12 juli 2008 17:19


I dag har vi inte gjort något särkilt, hann ut en liten stund på förmiddagen innan det började regna, och jag gillar inte regn =/ så då är jag en tråkig mamma och vi går in.

Vi var och handlade på eftermiddagen och tänkte en liten stund köpa jordgubbar till killarna..dom älskar jordgubbar, men kände att dom åt det både ons,tor och fredag...får ej skämma bort dom!! och hade dom sett var dom kom ifrån...ståndet utanför kvantum..så hade dom grinat och skrikit varje gång vi gått förbi och ej köpt i framtiden =/...men här är några bilder från fredagens kalas=0))


I morgon skall vi träffa morbror Mogge, han är och hälsar på hon mormor..och på måndag kommer Jörgen och hämtar killarna för 1 vecka!!! hur skall mamma klara sig?? hon kanske måste göra något nyttigt då! som att fixa "bitskadorna" i sovrummet...dom är från Tuva var liten och hon är 3 år nu!! =P får skylla på att när killarna kom, hade hon ej helt slutat med dummheterna att ibland gnaga på väggarna när jag gick hemifrån....;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margareta Gustafsson - Onsdag 9 maj 21:26

Nu har Stig flyttat till halv brorsan Hjalmar. Sven är tingad och kommer flytta efter Morsdag, mye matte och husse ska bara åka på en utlandsresa först. Lexies hane är tingad och kommer flytta till Helsingfors i början av juni. Så snart är de...

Av Margareta Gustafsson - Tisdag 1 maj 21:23

I helgen flyttade Svante till sin nya familj i Göteborg, vi önskar dom lycka till          Sven och Stig väntar fortfarande på nya ägare att älska och pussa på..         Sven.       Stig   Vi vill också gratta Lexies valp...

Av Margareta Gustafsson - Fredag 20 april 22:44

På söndag blir Sven, Stig och Svante åtta veckor och igår var dom till veterinären och blev veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade, så nu väntar vi bara på att det dyker upp några intresserade spekulanter. :) Svante Sven Stig Pap...

Av Margareta Gustafsson - Måndag 2 april 11:19

På skärtorsdagen flyttade Leo och Lemmy till sin nya familj i Norge, lycka till med gullungarna ...

Av Margareta Gustafsson - Torsdag 15 mars 08:42

Jojo fick tre killar den 23/2 en B/T och två röda vilka hårlag dom får återstår att se, men dom är så söta :) Men även i denna kullen är vi besviken att ingen tjej föddes till oss :( Så alla tre är till salu. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se